A1cho
otročiček
Registriran: 01.09.09.
Sporočil: 3
|
Pozdrav vsem skupaj. Nujno rabim pomoč ker sem totalno zmeden.  Trenutno izbiram med N86, Samsung i8510 in SE W995 pa bi vas prosil za nasvete. Pri mobitelu mi, seveda poleg klicev in smsov, največ pomenijo (po vrsti): 1. kamera 2. predvajanje glasbe - zvok 3. predvajanje filmov 4. brskanje po spletu 5. možnost nalaganja čimveč in čimbolj uzporabnih aplikacij
Nikakor se ne morem odločiti, W995 se mi vizualno najbolj dopade, tudi ostale funkcije se mi zdijo čisto v redu, a me res moti, da ne predvaja DivX/Xvid. Poleg tega imata N85 in i8510 Symbian, ki ga SE nima, zato ga nekako postavljam na zadnje mesto. Zaenkrat dajem prednost Samsungu, ker tudi Nokija ne podpira DivX, ampak si nenehno premišljujem. =) Tako da... Res lepo vas naprošam za pomoč in nasvete. Če pa obstaja kak telefon, ki bi imel vse to in še touchscreen ter da je istega cenovnega razreda kot ti, ki sem jih naštel, pa naj kar odmisli kar sem zgoraj napisal in mi seveda priporoči tistega. 
No, tole sem rahlo komplicirano spisal, ampak mislim, da ste dojeli bistvo Pa hvala vnaprej!
LP
Popravil(a) A1cho (01.09.09. 22:09)
|