|
 |
 |
 |
#36347 - 29.01.09. 20:20
umts
|
dbest
otročiček
Registriran: 14.09.07.
Sporočil: 9
|
Živjo. Sem podlegel iphone-niji :D. Pa nisem prepričan da je bila zamenjava nokije pametna poteza.
Na mizi imam Nokio 51 in iphone 3g 16g. Nokia kot kaže sama preklaplja med UMTS in GPRS, iphone pa ob pomanjkanju UMTS signala napiše "searching" No do sedaj sploh nisem vedel, da imam doma slab UMTS signal oz. ga sploh nimam Ali pa morda iphone tako slabo "lovi". Kakšne so vaše izkušnje?
Kot drugo me zanima kako sploh vem ali imam iphone "yallbrejkan" ali kaj je že? Kupil sem ga na oglas kot tovarniško odklenjenega (italija) in prodajalec mi je uredil šumnike, slo cifre ....
Aja, še en problem. Danes kliknem na nek link in mi safari pove da pop up okna ne more odpreti ker je že preveč odprtih strani Pa ne da je iphone kot butasti winsi kjer brez dodatnega programa ostajajo vsi programi aktivni. Kako naj vem koliko oken ima safari odprt? Kolikor vidim je tale iphone izrazito not multitasking Recimo pišem mail in bi rad iz imenika ali od kjerkoli pač prepisal en podatek ..... moram zapreti mail program zadevo prepisati na list in potem spet v mail. In kje so še videli mail program brez možnosti pripenjanja datotek
No tole so zaenkrat moje iphone težave Zakva že mi je tale iphone sploh všeč
Hvala za morebitne odgovore.
|
Na vrh
|
|
|
|
|
 |
 |
 |