|
 |
 |
 |
#34085 - 08.07.08. 23:30
iPhone
|
zimzelen
otročiček
Registriran: 08.07.08.
Sporočil: 4
|
Pozdravljeni.
Lepo bi vas vse prosil za pomoč oz. nasvet.
Že dalj časa me muči Applov iPhone, sedaj pa imam možnost ga kupiti, ker potujem v USA. Zasledil sem, da je možnost izbire starega ter novega 3G modela, pa ne vem za katerega se odločit, namreč dobil sem namig, da se novega 3G modela ne da še odkleniti ter da naj raje kupim starega, s katerim ni problemov. Pri branju raznih mnenj glede iPhona, ga nekateri hvalijo, drugi spet grajajo, kar je povsem razumljivo. Stvar nakupa je vedno delno racinalne narave, delno pa emocionalne. Zanima me, ali mi priporočate nakup novega 3G modela ali starega ter, če kdo zna, ali je res problem odklep novega modela.
Najlepša hvala!!!
Popravil(a) zimzelen (08.07.08. 23:33)
|
Na vrh
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
#34086 - 09.07.08. 07:28
Re: iPhone
[Re: zimzelen]
|
Jest
iPhone guru
Registriran: 21.02.05.
Sporočil: 9230
Telefon: Apple iPhone 5 64GB
|
Ta trenutek je zadeva taka...
Starega iPhona uradno na Applovih prodajnih mestih ni vec mozno kupiti ze nekje od konca maja dalje ... Baje se ga pa da dobiti v kaksnih majhnih trgovinicah s tehnicno opremo...
Novega iPhona pa tudi zaenkrat se ni mozno kupiti, ker se prodaja zacne v petek 11.7. in zaenrkat (glede na to, da ga se ni mozno dobiti) se ni mozen odklep, niti ga po trenutnih informacijah ne bo mozno kupiti na tak nacin kot stari iPhone (da prides v Apple Store, reces, da bi rad kupil iPhone, placas s kartico in odides iz trgovine brez, da bi podpisal 24 mesecno pogodbo z AT&T-jem... Na tak nacin je bilo mozno kupiti stari iPhone)...
Glede konkretnih informacij bo potrebno pocakati vsaj do petka... in potem se nekaj dni... Sem skoraj preprican, da bodo prve informacije o tem, ali ga je mozno kupit brez pogodbe in ali ga je mozno odklenit, znane ze v petek ali soboto ...
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
#34098 - 10.07.08. 11:14
[Re: Jest]
|
zimzelen
otročiček
|
Tudi jaz imam uradno info s strani Appla, da se bo novi telefon prodajal od 11.7. dalje. Cena naj bi se vrtela med 200$ in 300$. Kar se tiče izdelave, se jaz nekako nagibam raje na starejšega ker ima kovinsko ohišje, glede na to, da ima nov plastično ohišje (pa se najbrž hitro podrsa). Starega se odklene ter dela OK. Glede odklepanja novega pa, vsaka stvar se da odklenit, vsaj tako je bilo do sedaj, je pa razumljivo, da tega ne more nihče reči zasigurno, ker ga še nihče ni imel na mizi ter se tega tudi lotil. Kdaj se bo dalo? V par mesecih bo sigurno vse zrihtano, samo počakat bo potrebno.
|
Na vrh
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
#34101 - 10.07.08. 16:04
|
zimzelen
otročiček
|
Dobil sem novico, da novi iPhone ima kar nekaj problemov, ker je nov in da ni še dovolj stestiran (to info sem dobil od tipa iz USA, ki sledi tej zadevi na raznih forumih ter pravi, da se trenutno to govori naokoli), v kar pa ne morem verjeti. Imam občutek, da je to info dala ven konkurenca. Čudno se mi zdi, da bi lansirali nov model, brez ustreznih testiranj, pa še to, od kod njim info, da ne dela OK, če sploh ga še ni zunaj, da bi ga lahko navadni smrtniki preizkusili...???!!!
Imam pa drugo vprašanje. Slišal sem od tipa, ki ima tastarega, da mu bluetooth povezava ne dela, oz. rekli so mu, da naj bi to delalo na nekih drugih frekvencah, ki uporabljajo v USA. Pravi da se sploh ne more povezat z drugimi mobiteli preko bluetootha ter da mu niti slušala ne dela. Ima kdo info koliko je to res.
LP.
|
Na vrh
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
#34132 - 14.07.08. 09:18
|
zimzelen
otročiček
|
Torej uradni začetek prodaje je mimo. A ima kdo kakšno konkretno info glede nakupa ter možnosti odklepanja
|
Na vrh
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
|