Plata se niti eno leto ni stara (kupljena lani pozno spomladi)... in pdopira tudi Core Duo in Core2Duo procesorje...
Pa dodatni diski niso vsteti v ceno
... tista dva 320 GB sta tudi stara manj kot eno leto ... Danes nov tak 320 GB disk stane nekje od 75€ do 100€ ...
Kar se delovanja tice, se lahko kosa z marsikaterim novim racunalnikom (sicer ne kaksen top model... ampak kaksen tak, za 500€ pa gotovo... s tem, da je tukaj zraven potem se Logitechov cordless desktop, 15" LCD, dodatna zvocna, ki je govoto boljsa kot katerakoli onboard - plata ima sicer tudi onboard kolikor toliko OK zvocno, ) ...
Performancno ni prav nic slabse kot kaksen nov Core2Duo 2.0 (sem recimo instaliral kar nekaj Dellov in HPjev, ki so cenovno tam nekje okoli 800-1.000€)
Ce ne bi saltal na MACa in ce ne bi imel se notebooka, sploh se ne bi razmisljal o menjavi...
Ocitno bo ostal kar pri meni... Ker za cel komplet (skupaj z monitorjem in tipkovnico in mogoce se tisim 250 GB diskom) sem racunal na nekje 500€ ... ce ne dobim toliko zanj, potem bom imel vec od tega, da ga bom imel za eksperimetnrianje...
Hardver je dovolj zmogljiv, da postavim gor testno karkoli (Windows server, Vista, MAC OS, Linuc,...
)...
Jabuk.si |
Alter.si