Plata se niti eno leto ni stara (kupljena lani pozno spomladi)... in pdopira tudi Core Duo in Core2Duo procesorje...

Pa dodatni diski niso vsteti v ceno \:\) ... tista dva 320 GB sta tudi stara manj kot eno leto ... Danes nov tak 320 GB disk stane nekje od 75€ do 100€ ...

Kar se delovanja tice, se lahko kosa z marsikaterim novim racunalnikom (sicer ne kaksen top model... ampak kaksen tak, za 500€ pa gotovo... s tem, da je tukaj zraven potem se Logitechov cordless desktop, 15" LCD, dodatna zvocna, ki je govoto boljsa kot katerakoli onboard - plata ima sicer tudi onboard kolikor toliko OK zvocno, ) ...

Performancno ni prav nic slabse kot kaksen nov Core2Duo 2.0 (sem recimo instaliral kar nekaj Dellov in HPjev, ki so cenovno tam nekje okoli 800-1.000€)

Ce ne bi saltal na MACa in ce ne bi imel se notebooka, sploh se ne bi razmisljal o menjavi...

Ocitno bo ostal kar pri meni... Ker za cel komplet (skupaj z monitorjem in tipkovnico in mogoce se tisim 250 GB diskom) sem racunal na nekje 500€ ... ce ne dobim toliko zanj, potem bom imel vec od tega, da ga bom imel za eksperimetnrianje...

Hardver je dovolj zmogljiv, da postavim gor testno karkoli (Windows server, Vista, MAC OS, Linuc,... \:\) )...
Jabuk.si | Alter.si