mam nokio 6110 navihator hud telefon ni da ni!!!! vse mi je ratal nastelat in nastavit pri mailu sem pa mrzu nevem ne kaj naj nastavim ne kje ! zanima me tudi kako sa stvar sploh deluje(ce dobim mail dobim na gsm kopijo ali original, kako je z prenosom se moram priklopit na net preko opereterja ali kaj)kako je z odgovori na mail, a se mi sploh spaca nastimat? moj ponudnik mail racuna je pa gmail!
#28194 - 08.10.07.00:37Re: strvar ki jo neznam MAIL on GSM
[Re: hypo]
CawoCawo
absolvent
Registriran: 06.03.05.
Sporočil: 1414
Telefon: Nokia 6120
Pojdi s telefonom preko interneta na spletni naslov gmail.com/app in si snami javansko aplikacijo dol. S to boš lahko dostopal do gmaila brez problema.
#28196 - 08.10.07.07:01Re: strvar ki jo neznam MAIL on GSM
[Re: OOTBOXZY]
JestJest
iPhone guru
Registriran: 21.02.05.
Sporočil: 9230
Telefon: Apple iPhone 5 64GB
Verjetno se da s kaksnim emulatorjem... vendar ce bos sel na ta link s telefonom, bos dobil skoraj sigurno pravo verzijo za tvoj telefon. Ce pa ti ne dela GPRS povezava na telefonu, potem pa tudi ne rabis e-posntega odjemalca, ker ta tudi potrebuje povezavo v svet...
#28209 - 08.10.07.13:59Re: strvar ki jo neznam MAIL on GSM
[Re: hypo]
JestJest
iPhone guru
Registriran: 21.02.05.
Sporočil: 9230
Telefon: Apple iPhone 5 64GB
Glede prebiranja mailov je vse odvisno, kako nastavis... Ponavadi je privzeta nastavitve taka, da na telefon poberes samo glave sporocil in sporocilo do dolocene velikosti... tako maili ostanejo na strezniku...
Glede obracunavanja pa placujes prenesene podatke (ce si povezan preko paketnega prenosa podatkov GPRS/UMTS/HSDPA) oz. cas povezave (klicna povezava CSD oz. HSCSD)....
Zdaj pa res ne vem, a sem blesav, ali kaj, ampak ce se pretrgam, ne najdem linka s katerega bi zadevo dobil dol. Ne na PC-ju, ne na telefonu. Tudi tvoj link me na koncu pripelje na Gmailovo stran, kjer pa nikjer ni gumba Download.