bird
(otročiček)
16.10.05. 09:17
Problem

Imam neko težavo, katere pa ne znam najbolje opredeliti.
Namreč ko pridem na vašo tablo/forum, lepo vidim v kateri so nova sporočila. Pogledam grem pojlubno temo, kaj se je novega pisalo, vse lepo in prov, ko pa pridem ponovno na prvo stran foruma mi ne kaže več katere teme imam še neprebrane ampak se mi vesno označijo kot prebrane. Zadeva je zelo moteča, saj ne vem kaj je potem dejansko kaj novega.
Poznate kakšno rešitev?

Lp


Mojca
(magister)
16.10.05. 09:25
Re: Problem

>Pogledam grem pojlubno temo, kaj se je novega pisalo, vse lepo in prov, ko pa pridem ponovno na prvo stran foruma mi ne kaže več katere teme imam še neprebrane ampak se mi vesno označijo kot prebrane.

Ali lahko, prosim, najprej bolj natačno določiš, kaj se dogaja?

Na prvi strani table imaš seznam podforumov.

V vsakem podforumu imaš teme.

Ko prideš na seznam forumov, piše v oklepaju pri vsakem podforumu, koliko je novih sporočil.

Takoj, ko odpreš oz. greš v podforum, si tabla zabeleži tvoj obisk v tem podforumu. Od recimo treh novih tem prebereš samo dve. Se vrneš nazaj na prvo stran - seznam podforumov.

Normalno in pravilno označeno je, da na seznamu sedaj vidiš ta forum tako, da v njem ni novih sporočil. Kar je logično, saj si ti ŽE bil v tem podforumu. Če boš sedaj ta forum ponovno odprl, te bo v njem čakala ena še neprebrana tema (beri prejšnji odstavek).

Če se bo v času, ki so v nekem drugem podforumu, v prejšnjem pojavilo novo sporočilo/tema, pa boš imel to označeno na prvi strani - v seznamu podforumov. Vendar le toliko časa, dokler ne boš šel pogledat v ta podforum.

Mogoče malce težje razumljivo, vendar je tako delovanje pravilno, in ni nič narobe ...


bird
(otročiček)
17.10.05. 08:50
Re: Problem

Ja sem malo okorno opisal.

Problem je bil v tem da ko sem bral neko temo (npr. na mobilni splošno )- torej v neki sami temi in sem se vrnil na podforum (mobilna splošno), mi je potem kar kazalo da sem vse teme že prebral (pred branjem neke teme pa sem naprimer videl da imam tri neprebrane teme), vendar jih nisem.
Ampak sedaj sem opazil da mi zadeva že normalno deluje.

btw..in ne nisem imel kakšnih halucinacij (tudi to ni edini forum na katerem sodeluje,tako da vem kako potekajo tovrstne zadeve)


bird
(otročiček)
25.10.05. 21:33
Re: Problem

Ja naj ponovim da se mi problem še vedno pojavlja.
A mam to v mojem profilu kaj cudn nastavljen a kako.
Torej ko pridem na forum vidim ogromno podforumom (čvekarije, mobilne tel...) katere imam neprebrane, grem v nek podforum naprimer mobilna telefonija, in ko se vrnem nazaj na main forum imam kar vse podforume/teme obarvane kot prebrane, tko da sploh ne vem kaj sem že prebral kaj ne.
???

Hvala