|
|
|
|
#36296 - 25.01.09. 00:17
Re: Kuhamo
[Re: Cawo]
|
anka
dijak
Registriran: 27.12.08.
Sporočil: 226
|
vidm, da sam jest kuham, al kaj?
evo, pa ti izdam še eno skrivnost: ko pečeš piščančji file na olivnem olju, pred tem popeci na rezine narezan paradižnik, ko je pečen, ga odstrani iz ponvve, popeci piščanca, paradižnik pa daj na piščančka... namest začimbic (slastno)
|
Na vrh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#36330 - 27.01.09. 23:25
Re: Kuhamo
[Re: Cawo]
|
anka
dijak
Registriran: 27.12.08.
Sporočil: 226
|
Sporoči, če ti je uspel prsmodit
|
Na vrh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#36910 - 21.04.09. 22:22
Re: Kuhamo
[Re: Cawo]
|
anka
dijak
Registriran: 27.12.08.
Sporočil: 226
|
Cawo, kako napreduje tvoje kuhanje? Zdej bi nam pa ti že mogel zaupati kakšen recept ...
|
Na vrh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#36911 - 21.04.09. 23:23
Re: Kuhamo
[Re: anka]
|
Cawo
absolvent
Registriran: 06.03.05.
Sporočil: 1414
Telefon: Nokia 6120
|
Sicer priznam, da se še nisem spravil kuhati nekaj večjega in bolj dovršenega, ampak recimo ta stvar je kul: Divjačinski zrezki, lahko tudi govedina, če ni divjadi, notri zavijemo sir (list sira) in kumarico (celo kislo), zaviti in prebodeno z zobotrebcem. Se jih da v olje da se popečejo, nato se prilije jušna osnova in se jih položi nazaj kuhat, začimbe po želji in nato se doda še sladka smetana zmešana z moko, da se stvar zgosti, se do konca skuha in postreže Poleg zrezkov kakšna kuhana ali popečena zelenjava, okrasi se pa lahko s kakšnimi brusnicami, ki dajo tudi priokus. Sicer priznam, da še nisem naredil, se bom pa sedaj en dan spravil, mogoče celo za 1. maj, da bodo tisti, ki ponavadi kuhajo imeli dela prost dan
_________________________
LP, Sale
|
Na vrh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danes nima nihče rojstnega dne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 registriranih
in 240 anonimnih uporabnikov.
|
|
|
|
|
|
|
|