Popravljeno... je v istem sporocilu spremenjena datoteka UIPhoneFormats.plist ...
Ker v telefonskih številkah ne želim videti črtic, ampak raje presledke (tako je tudi običajno pri zapisu telefonskih številk v Sloveniji), sem si drznil malo popraviti to datoteko. Če ima še kdo takšne želje kot jaz ... prilagam.
Če si popravke raje nameščate ročno, so tukaj še stara navodila
Pravilen prikaz telefonskih stevilk za FW 2.0
Prilozeno datoteko razpakirajte in sledite navodilom v datoteki preberi.txt
Navodila: Za ta poseg potrebujete namescen OpenSSH (namestite ga lahko preko Cydia). S pomocjo SSH klienta (Transmit na MACu ali WinSCP na Windowsih) prekopirajte prilozeni dve datoteki na ustrezna mesta... (prej si naredite backup originalnih datotek - lahko le preimenujete tiste na iPhonu tako, da jim dodate recimo koncnico .backup ali .original)
- v mapi /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats zamenjajte datoteko UIPhoneFormats.plist s to, ki je v zipu.
- v mapi /System/Library/PrivateFrameworks/AppSupport.framework pa zamenjajte datoteko PhoneNumberTemplates.plist
[/quote]
Zakaj meni na fw 2.1 ne deluje pravilen prikaz stevilk, sem zamenjal obe datoteki kot pise, pa nic.
iPhoni 3G iz Italije imajo že nameščen FW 2.1, zunaj je že tudi iTunes 8 in zanima me, ali že obstajajo navodila za Jailbreak te kombinacije, če se seveda to sploh že da.